ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ


"Εμείς χρωστάμε στην Ελλάδα και όχι η Ελλάδα στην Γερμανία" δηλώνουν από την Κρήτη, Γερμανοί Τουρίστες που έρχονται εδώ και αρκετά χρόνια στο νησί, όχι για τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά γιατί όπως εξήγησαν οι Κρητικοί είναι οι πραγματικοί και φιλόξενοι φίλοι τους.
Οργισμένοι κρατούν δυσφημιστικά για την Ελλάδα, δημοσιεύματα Γερμανικού Τύπου, τα οποία όχι μόνο θα διαψεύσουν στην χώρα τους αλλά θα αποστείλουν και επιστολή διαμαρτυρίας προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καλώντας την Άγκελα Μέρκελ να σταματήσει την καταστροφική λιτότητα για τον Ελληνικό λαό. Συνεντεύξεις ποταμός στη ΚΡΗΤΗ TV από ομάδα Γερμανών Τουριστών ανάμεσά τους και στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ...ανάβουν φωτιές.
Νιώθουν την Ελλάδα και την Κρήτη, ως δεύτερο σπίτι τους και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούν αρνητικά δημοσιεύματα Γερμανικού Τύπου για την χώρας.
Υπερασπίζονται με …Κρητική λεβεντιά τους Έλληνες οι οποίοι όπως αναφέρουν έχουν προσφέρει πάρα πολλά σε αντίθεση με τη χώρα τους και δεν διστάζουν να αναφερθούν και στις Γερμανικές αποζημιώσεις που ποτέ δεν δόθηκαν για την χώρα μας…

Καυτηριάζουν ακόμη και τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου για τα μέτρα λιτότητας τα οποία όπως είπαν καταστρέφουν λαούς..
Και όμως αυτά υποστηρίζουν Γερμανοί πολίτες, την ώρα μάλιστα που εξακολουθούν κάποιοι να επιμένουν στην καταστροφολογία για τη χώρα μας, απάντηση που δίνουν οι ίδιοι οι Γερμανοί… Ο Detlet Fabian, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος αναφέρει μεταξύ άλλων: "Αγαπώ την Ελλάδα. Θα ήθελα να πεθάνω στην Κρήτη.

Παντρεύτηκα στην Κρήτη για να στείλω ένα μήνυμα στην Γερμανία. Εδώ στην Κρήτη, έχω πραγματικούς φίλους ενώ στο Βερολίνο, έχω μόνο γνωστούς, όχι φίλους.
Όταν είπα σε γνωστούς ότι θα πάω στην Κρήτη για διακοπές μου απάντησαν: Τρελάθηκες, θα πας στην Κρήτη όπου εκεί οι Έλληνες μισούν και χτυπούν τους Γερμανούς; Αυτό είναι ψέμα. Ξέρω ότι ποτέ δεν θα συμβεί αυτό". "Βλέπετε, αυτό το δημοσίευμα; Προειδοποιεί τους Γερμανούς να προσέχουν τα ευρώ τους ώστε να μην έχουν το ύψιλον μπροστά από τον συριακό αριθμό διότι αυτό σημαίνει ότι προέρχονται από την Ελλάδα και ότι θα έχει λιγότερη αξία.
Αυτά είναι αθλιότητες. Αν και λένε ότι οι Γερμανοί δίνουν …δίνουν για την Ελλάδα, έχουν πάρει πολλά από την Ελλάδα.
Ας μην ξεχνάνε ότι οι Γερμανοί στον πόλεμο "εξαφάνισαν" χωριά στην Κρήτη και ότι δεν έχουμε πληρώσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Άν έχει μείνει λίγο μυαλό στην Άγκελα Μέρκελ, ας το βάλει να δουλέψει.
Προσωπικά, θα αποστείλω επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον Τύπο για τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα όσο και στο Γερμανικό κοινοβούλιο για τα σκληρά μέτρα στον Ελληνικό λαό, τα οποία οδηγούν στη καταστροφή". " Έχω τρία γκαράζ, τα οποία ονόμασα Ελληνική γωνιά. Τα έβαψα στα χρώματα της γαλανόλευκης και κάθε χρόνο διοργανώνω μια Ελληνική γιορτή με την Ελληνική σημαία και με υπέροχο Ελληνικό φαγητό", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Hagen Wicke. "Μην επηρεάζεστε από τα ΜΜΕ. Υπάρχουν πολλές υπερβολές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα", το μήνυμα που στέλνει στους συμπατριώτες της, η Brigitte Dierke.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More