ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΑΡΧΑΙΟΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΛΑΒΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η «ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ «ΑΛΕΞΑΝΤΡΙΖΑΜ - ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΖΑΜ»…

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ;;;)

Бриши Словени, пиши антички Οι σημερινοί «Μακεδόνες» είναι απόγονοι των αρχαίων «Μακεδόνων» με ολίγη νεώτερη Σλαβική πρόσμιξη, λέει με δυο λόγια η νέα ιστορία του «Μακεδονικού» Λαού, που εξέδωσε το «Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων!!!

ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ

Οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι ένα μείγμα Αρχαίων «Μακεδόνων» και ολίγο Σλάβων, ενώ η εποχή του «Αλεξαντάρ Γ΄ του Μακεντόσκι» (Μέγας Αλέξανδρος) θα πρέπει να ονομάζεται πια «Αλεξαντριζάμ» ή «Μακεντονιζάμ», δηλαδή «Αλεξανδρινή» ή «Μακεδονιστική», και όχι πια «Ελληνιστική»!!!

ΑυτДенешните Македонци се мешавина на античките Македонци и на Словените при што античкиот етнос останал доминантен во новонастанатата симбиоза на двата народа. Епохата на Александар Трети Македонски, пак, треба да се нарекува „александризам“ или „македонизам“ за разлика од досегашниот термин „хеленизам“, кој се употребува во светот и од македонските истори чари.ές είναι οι δύο μεγάλες «αλλαγές» που αναδεικνύει η Νέα Ιστορία των Σκοπιανών, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Εθνικής Ιστορίας των πλαστογράφων, το οποίο χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση του Γκρούεφσκι.

Η Νέα αυτή Ιστορία, υπεραμύνεται της αρχαίας δήθεν καταγωγής των πλαστογράφων από τους «Αρχαίους Μακεδόνες», σε έναν μερικό μετέπειτα συνδυασμό με Σλάβους, όπου και κυριάρχησε όμως το αρχαίο στοιχείο και όχι το σλαβικό και προδίδει την σύνδεσή της με την ψευτοθεωρία του Αυστριακού Φαλμεράγιερ, που στον καιρό της Επανάστασης του 1821 και της παραπέρα προσπάθειας για στερέωση Ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, υποστήριξε ότι οι επαναστατημένοι Νεοέλληνες δεν κατάγονται δήθεν από τους Αρχαίους Έλληνες, αλλά ήταν απόγονοι Σλάβων και Αλβανών!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το νέο Βιβλίο της Ιστορίας των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται προκλητικά «Ιστορία του Μακεδονικού Λαού», τονίζει πως παρότι δέχτηκαν της επιθέσεις των Σλάβων και αιχμαλωτίστηκαν από αυτούς, η ρίζα της είναι η ρίζα της «Αρχαίας Μακεδονίας»!!! Είναι δηλαδή απόγονοι των «Αρχαίων Μακεδόνων»!

ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ

ΤΗ «ΜΑΝΑ» ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…

Το νέο προκλητικό Βιβλίο, προσπαθεί ναι μεν να στηρίξει τον ψευτοΜακεδονισμό, αλλά και να συνδέσει ελαφρά τις υπόνοιες της πραγματικής φλέβας τους με το Σλαβισμό, ακριβώς για να απομακρύνει από τα συστατικά του κρατιδίου τον βασικό παράγοντα του «βουλγαρισμού», ώστε να αποκοιμίσει σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού τη βουλγαρική συνείδηση που διατηρεί ισχυρή!

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το Βιβλίο Ιστορίας του περιβόητου «Ιδρύματος Εθνικής Ιστορίας» των Σκοπίων (φωτό) θα μεταφραστεί και στα αγγλικά και θα επιδοθεί σε όλους τους ξένους διπλωμάτες και πολλούς επισήμους, για τη στερέωση της παρανοϊκής αξίωσης των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδόνες», να κατάγονται δήθεν από την «αρχαία Μακεδονία» που βρέχεται στο Αιγαίο και έτσι εμμέσως πλην σαφώς να έχουν «νόμιμα» δικαιώματα την «τύχη» της περιοχής της βόρειας Ελλάδας, καθώς πλησιάζει και το πολυσυζητημένο 2013, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης του Βουκουρεστίου που μοίρασε τάχα τη «Μακεδονία» τους σε τρία κομμάτια, από τα οποία προς το παρόν ελευθερώθηκε το πρώτο. Απομένει τώρα η «Μακεδονία του Αιγαίου» και η «Μακεδονία του Πιρίν» στη Βουλγαρία…

Και η Αθήνα ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει το κατασκεύασμά τους με την υπογραφή Σύνθετης Ονομασίας Διεθνούς Αναγνώρισης…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More